Νέο πρόβλημα για τον Πανιώνιο

Νέο πρόβλημα για τον Πανιώνιο από το παρελθόν. Το δικαστήριο έκανε αποδεκτή την προσφυγή του Δημήτρη Δρόσου για οφειλές με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να κινδυνεύει με τιμωρία.

Ο Δημήτρης Δρόσος πήρε μεταγραφή για τον Πανιώνιο το 2011 από την Καβάλα. Μολονότι δεν αγωνίσθηκε σχεδόν καθόλου με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, κατέθεσε προσφυγή στα αθλητικά δικαστήρια μέσω της δικηγόρου Παναγιώτας Φαρμάκη, ζητώντας την ελευθέρας του και το ποσό των 48 χιλιάδων ευρώ.

Ο ποδοσφαιριστής

κέρδισε την προσφυγή, με την υπ' αριθ. 373/2014 Απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, όπως αναφέρει η κ. Φαρμάκη, συνεχίζοντας ότι η ΠΑΕ Πανιώνιος αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τη συγκεκριμένη τελεσίδικη απόφαση της Επιτροπής, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει νέα προσφυγή στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Στη νέα αυτή προσφυγή η πλευρά του ποδοσφαιριστή ζητούσε την επιβολή κυρώσεων - ποινών κατά της ΠΑΕ Πανιώνιος, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον ισχύοντα Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της Ε.Π.Ο. Για την προσφυγή αυτή εκδόθηκε η υπ' αριθμό 149/11.09.2014 απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο., με την οποία ορίζεται ρητά η επιβολή των εξής ποινών : α) της κατακύρωσης των μελλοντικών αγώνων υπέρ των αντιπάλων της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και β) της αφαίρεσης τριών βαθμών.

Keywords
Τυχαία Θέματα