ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΑΘΗΝΑ984

* Ανανεωμένο και δυναμικό έκανε πρεμιέρα την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου  το νέο, καθημερινό πρόγραμμα του ΑΘΗΝΑ 9.84.

Συντονιστείτε στο ραδιόφωνο της πόλης για να είστε μέσα στα πράγματα: Με έμφαση στην ενημέρωση, με έρευνες και ρεπορτάζ, φιλοξενώντας πολλές απόψεις και διαφορετικές φωνές, με σοβαρές αναλύσεις και νηφάλιο σχολιασμό, πιστεύοντας ότι ενημέρωση σημαίνει ευθύνη και όχι φανατισμός, θα είμαστε πλάι στους ακροατές ζωντανά, από τις 6 το

πρωί μέχρι τις 3 μετά τα μεσάνυχτα καθημερινά και μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα τα Σαββατοκύριακα.

Ζούμε τον παλμό της πόλης, επιλέγουμε μουσικές με άποψη, ακούμε τα σύγχρονα ρεύματα και τον νέο ήχο της ελληνικής σκηνής αλλά δεν ξεχνάμε τα σημαντικά τραγούδια περασμένων δεκαετιών.

Γνωστοί και έμπειροι δημοσιογράφοι και παραγωγοί αλλά και νέες ραδιοφωνικές φωνές συνεισφέρουν σε μια διαφορετική αντίληψη για την ενημέρωση και την ψυχαγωγία που θέλουμε να παρέχει στους ακροατές ένα πραγματικό ραδιόφωνο της πόλης. Γι' αυτό είμαστε παντού στην πόλη, παρακολουθούμε ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα και δίνουμε ακόμη περισσότερο χώρο στις διεθνείς εξελίξεις.

Ταυτόχρονα παρουσιάζουμε ό,τι συμβαίνει στα κινήματα της πόλης, αγκαλιάζουμε τον εθελοντισμό, τις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης και δίνουμε χώρο στο κίνημα του χειροποίητου, αλλά και στα φωτεινά παραδείγματα ανθρώπων που μέσα στην κρίση βρήκαν νέες διεξόδους, με δύο καθημερινά δημοσιογραφικά ένθετα («Δια Χειρός» και «Και Θέλουμε Και Μπορούμε»).

Την Κυριακή, στη 1 το μεσημέρι, το δημοτικό ραδιόφωνο της πόλης παραχωρεί τη συχνότητά του σε σημαντικούς εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής διανόησης και του πολιτισμού, για να κάνουν τη δική τους εκπομπή, «Δημόσια και Ιδιωτικά» -με την επιμέλεια της Όλγας Μπατή- και να καταθέσουν τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους, μαζί με τον καλεσμένο της δικής τους επιλογής.
Στις 7 το απόγευμα, γνωστοί συνθέτες και δημιουργοί επιλέγουν και σχολιάζουν τα τραγούδια που αγαπούν, στην εκπομπή «Τα Τραγούδια μου», με την επιμέλεια του Λεωνίδα Αντωνόπουλου και της Αριστέας Γιάννου.

Και βέβαια, δίνουμε ραντεβού κάθε ώρα στο παρά πέντε με την ομάδα "Παρά 5" του ΑΘΗΝΑ 9.84. Από τις 07.55 έως 21.55 καθημερινά και από τις 10.55 έως τις 14.55 το Σάββατο, στο παρά πέντε ακριβώς, οι ρεπόρτερ του ΑΘΗΝΑ 9.84, μας μεταφέρουν σε όλα τα σημεία της Αθήνας, δίνοντας την εικόνα της πόλης. Βρίσκονται εκεί όπου κινούμαστε, δουλεύουμε, διασκεδάζουμε... Κάθε μικρή και μεγάλη στιγμή, περνά στο παρά πέντε κάθε ώρας, από τη συχνότητα του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΑΘΗΝΑ 9.84 διαμορφώνεται ως εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

6 - 7 π.μ.    "Χωρίς Ζάχαρη"    Β. Καργούδης

7 - 9 π.μ.    "Η Τρόικα του 9.84"    Γ. Παπαγεωργίου
                                                 Ν. Νώτης
                                                 Στ. Ζαχαρός

8 - 8.15 π.μ.    Πρωινό αναλυτικό δελτίο    Γ. Λαυράνος

8.15 -
Keywords
Αναζητήσεις
ραδιοφωνικος σταθμος 9.84 προγραμα, αθηνσ 9.84 6-7 το πρωι
Τυχαία Θέματα