Καρναβάλι στην Κυψέλη

Μια χαρούμενη πρωτοβουλία και μια αλλιώτικη φωνή από την Ομάδα Κατοίκων Κυψέλης «Η Κυψέλη μας» θα ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους για το «Αποκριάτικο ξεφάντωμα στην Κυψέλη» σήμερα από τις 10 το πρωί ως αργά το βράδυ, στην Φωκίωνος Νέγρη.

Στο τμήμα της μεταξύ των οδών Τενέδου και Σικίνου, φορείς, Ομάδες και Συλλογικότητες της ευρύτερης περιοχής θα συνεργαστούν και θα στηρίξουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο την ολοήμερη γιορτή, ενώνοντας εθελοντικά τις δυνάμεις τους με τους κατοίκους, για χάρη της Κυψέλης, της πιο ζωντανής και πολύχρωμης γειτονιάς.

Το πρόγραμμα

των εκδηλώσεων
Στις 10:00, ξεκινά ο στολισμός του χώρου. Μια ώρα αργότερα, την εμφάνισή του θα κάνει «O τρενοδράκος της Κυψέλης», ο οποίος ψάχνει τα βαγονάκια του. Ένα υπαίθριο εικαστικό εργαστήρι με μουσική και κίνηση για παιδιά, από τις ομάδες «Κέντρο Απόκεντρο» και «Βαβέλ».

Στις 12:30, μουσικό διάλειμμα με την φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων, που θα ζωντανέψει αξέχαστες μελωδίες.
Στις 17:30, Εργαστήρι Λαϊκής Μουσικής του Δήμου Αθηναίων.
Στις 18:30, παιγνίδι για εφήβους με μουσική θέατρο και «Street Dance» ακόμη για όσους δεν ξέρουν, από την ομάδα «Άρσις».
Στις 20:00, η σχολή χορού K. Πανταζοπούλου «Il Ritmo», θα παρασύρει τους παρευρισκόμενους χορευτικά σε ρυθμούς καρναβαλικούς ελληνικούς και ξένους.
Μεταμφιεσμένοι ή μη, το θέμα είναι η ενεργός συμμετοχή, σ' ένα τρελό πανηγύρι.

Για περισσότερες πληροφορίες στο www.kypseli2012.gr και στο www.facebook.com/kypseli

Keywords
Αναζητήσεις
καρναβαλι κυψελη
Τυχαία Θέματα