Ισοπαλία στη Λισσαβώνα

Σε ένα ματς κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της, η Ελλάδα απέσπασε "λευκή" ισοπαλία στη Λισαβόνα από την Πορτογαλία. Αποχώρησε τραυματίας ο Παπασταθόπουλος.Έχοντας πολύ καλή εικόνα στο αμυντικό της κομμάτι και δίχως να δημιουργεί ιδιαίτερους κινδύνους μπροστά, η Ελλάδα έφυγε αλώβητη από τη Λισαβόνα, αποσπώντας λευκή ισοπαλία από την Πορτογαλία στο πρώτο της φιλικό ενόψει του Μουντιάλ.

Η ελληνική ομάδα για μια ακόμη φορά
δεν έχασε από τους Ίβηρες, ενώ μοναδικό... στίγμα στο ματς ήταν ο τραυματισμός του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο οποίος θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαφανεί το μέγεθος της ζημιάς. Επόμενα φιλικά στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τη Νιγηρία και τη Βολιβία.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν τον αγώνα με τον Εντουάρντο στο τέρμα και στην άμυνα -από δεξιά προς τα αριστερά- τους Ζοάο Περέιρα, Ρικάρντο Κόστα, Μπρούνο Άλβες και Αντρέ Αλμέιδα. Στη μεσαία γραμμή οι Βελόζο και Ουίλιαμ Καρβάλιο, στις πτέρυγες οι Νάνι (δεξιά) και Βαρέλα (αριστερά), ενώ μπροστά ήταν οι Έντερ και Ποστίγκα.

Στον αντίποδα, ο Φερνάντο Σάντος παρέταξε την ελληνική ομάδα με τον Καρνέζη στα γκολπόστ, μπροστά του είχε τους Παπασταθόπουλο και Μανωλά, δεξιά στην άμυνα τον Τοροσίδη και αριστερά τον Χολέμπας. Ο Τζιόλης ήταν ο καθαρόαιμος αμυντικός μέσος και εσωτερικοί μέσοι οι Μανιάτης και Κατσουράνης. Ο Σαμαράς βρέθηκε στα αριστερά, απέναντί του οΣαλπιγγίδης και στην κορυφή της επίθεσης ο Μήτρογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα