Η «καλή αρχή» του Νίνη

Για το ντεμπούτο του στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Σωτήρης Νίνης. Ο Έλληνας χαφ έκανε χθες την πρώτη του εμφάνιση στη Βέροια. Τι είπε για τα πολλά γνώριμα πρόσωπα που βρήκε και για την απόφαση του Στέφενς να τον βάλει δίπλα στον Τζιόλη.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίνη:


-Σε έκανε να αγχωθείς η επιλογή του προπονητή

να σε βάλει δίπλα στον Τζιόλη ως αμυντικό χαφ;«

Με έκανε να χαμογελάσω! Με έκανε να αισθανθώ ότι ο προπονητής με πιστεύει, ότι περιμένει απο μένα να είμαι σημαντικός! Δεν φαντάζεστε πόσο μου έλειψε αυτό! Όντως ήταν μια θέση που δεν την ξέρω πολύ καλά, όντως είμαι νέος στην ομάδα, αλλά ο ΠΑΟΚ έπρεπε να κερδίσει αυτό το ματς, είχε ελλείψεις και ο κ. Στέφενς μου έδειξε εμπιστοσύνη. Όχι...δεν αγχώθηκα! Προσπάθησα να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη! Γενικά δεν έχω πρόβλημα να παίξω όπου πει ο προπονητής».


-Ντεμπούτο, λοιπόν, με τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας...

«Εκτός; Δεν το έλεγες και ακριβώς εκτός έδρας».


-Όπως και να χει, παρθενική εμφάνιση με τα ασπρόμαυρα, πριν καλά καλά μάθεις τα ονόματα των συμπαικτών σου...

«Ούτε εκεί υπήρξε πρόβλημα. Γύρω μου είχα πολύ γνωστά πρόσωπα. Με τον Κατσουράνη, τον Σαλπιγγίδη, τον Τζαβέλλα ήμασταν πάλι πριν λίγες μέρες στο γήπεδο με την Εθνική! Με τον Κλάους και τον Τζιόλη έχω ξαναπαίξει, δεν ήταν και τόσο μεγάλες οι αλλαγές! Και οι υπόλοιποι είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, συνεννοηθήκαμε αμέσως».


-Ήταν όπως το ονειρευόσουν;

«Ένιωσα πολύ καλά να παίζω με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ήταν κάτι που ήθελα κι επίσης ήταν πολύ θετικό που κερδίσαμε! Όμως σίγουρα και εγώ και η ομάδα θα κάνουμε καλύτερα παιχνίδια από το χθεσινό, έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης.


-Μπορεί να συνδυαστεί το αποτέλεσμα με το καλό ποδόσφαιρο με νέα πρόσωπα και με συνεχόμενα ματς;

«Ίσως όχι σε όλα τα παιχνίδια, αλλά το ζητούμενο είναι αυτό. Επίσης αν δεν είμαστε καλοί, πρέπει να κερδίζουμε, όπως στη Βέροια. Με τις νίκες δουλεύεις με μεγαλύτερη ηρεμία».

Keywords
Τυχαία Θέματα