"Φτιάξε τη Δική σου Δερμάτινη Τσάντα".

Μετά από την επιτυχημένη σειρά σεμιναρίων "Φτιάξε τη δική σου εσπαντρίγια" και "Φτιάξε τα δικά σου πέδιλα", το εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών "Ασκαρδαμυκτί" διοργανώνει ένα νέο σεμινάριο με θέμα "Φτιάξε τη Δική σου Δερμάτινη Τσάντα". Ο πρώτος κύκλος σεμιναρίων αφορά στον ταχυδρομικό φάκελο. Ένα unisex σχέδιο τσάντας για όλους. Μέσα σε 12 ώρες (3 τετράωρα) θα μάθετε τα πάντα γύρω από το δέρμα, καθώς και το πώς να φτιάχνετε μία δερμάτινη τσάντα από την αρχή ως το τέλος. Στο σεμινάριο θα διδαχθούν σχέδιο-πατρόν, επιλογή κατάλληλου δέρματος, κοπή
δέρματος, χειροραφή και φινίρισμα (κουμπώματα, κρίκοι κτλ). Όλες οι εργασίες γίνονται με εργαλεία χειρός και δεν απαιτείται η χρήση μηχανών. Όλα τα υλικά και τα εργαλεία τα παρέχει η σχολή. Το μόνο που χρειάζεται να πάρουν μαζί τους οι συμμετέχοντες είναι όρεξη και μπόλικη έμπνευση για μοναδικά σχέδια. Στο τέλος του σεμιναρίου ο καθένας θα έχει φτιάξει τη δική του τσάντα!
1ο τμήμα Παρασκευή 6/2 (3 τετράωρα: 6-13-20 Φλεβάρη) 18:00-22:00
Κόστος σεμιναρίου (12 ώρες): 140€ - στην τιμή συμπεριλαμβάνονται όλα τα υλικά και τα εργαλεία καθώς και ο ΦΠΑ.
Για συμμετοχές: 2108819784, 6971616081 ή στο [email protected]
Νέα τμήματα θα ανακοινώνονται στο www.askardamykti.com & στο facebook.com/askardamykti

Ασκαρδαμυκτί σημαίνει κοιτάζω κάτι ατενώς χωρίς να βλεφαρίζω, άρα κάτι που μου κινεί τόσο πολύ το ενδιαφέρον που δε θέλω να χάσω οπτική επαφή.
Ένας νέος πολυχώρος στην καρδιά των Εξαρχείων γεμάτος εργαλεία, μεζούρες και τεχνικά σχέδια που περιμένουν να μοιραστούν τις ιστορίες τους μαζί σας!
Το εργαστήρι ελευθέρων σπουδών ασκαρδαμυκτί δημιουργήθηκε από 4 φίλους, προσπαθώντας να κάνουν καθημερινότητά τους τα πράγματα που αγαπούν, με σκοπό να προωθήσουν την τέχνη του χειροποίητου και να αναδείξουν επαγγέλματα που συνδυάζουν την τέχνη με την τεχνική και τείνουν να αφανιστούν. Ξύλο, δέρμα, μέταλλο, χαρτί τα υλικά που χρησιμοποιούμε... σέγες, καλαπόδια, καλέμια τα εργαλεία μας....Φτιάχνουμε και παίζουμε με μαριονέτες, σχεδιάζουμε και φτιάχνουμε παπούτσια, πειραματιζόμαστε με υλικά και φτιάχνουμε μοναδικές δημιουργίες εικαστικού κοσμήματος, σιγοτραγουδάμε με τις μουσικές που βγαίνουν από τα δικά μας χειροποίητα μουσικά όργανα.
Σε ένα όμορφο νεοκλασικό στην καρδιά των Εξαρχείων, διδάσκουμε εικαστικό χειροποίητο κόσμημα, κατασκευή & εμψύχωση μαριονέτας, οργανοποιία & σχέδιο υποδημάτων. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα πολυποίκιλο πρόγραμμα σπουδών καλύπτοντας όλες τις πτυχές του κάθε αντικειμένου και να προσελκύσουμε τόσο ανθρώπους που θέλουν να γίνουν επαγγελματίες στο είδος όσο και αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν ερασιτεχνικά.
Keywords
Τυχαία Θέματα