Επιχείρηση γκολ στην ΑΕΚ

Έμφαση στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού της ΑΕΚ δίνει από δω και πέρα ο Έβαλντ Λίνεν.

Ο Γερμανός τεχνικός θεωρεί πως η ομάδα του μπορεί να αμυνθεί καλά, παρότι μετρά οκτώ γκολ σε επτά αγωνιστικές και δεν έχει κρατήσει σε κανένα παιχνίδι ανέπαφη την εστία της.

Εκεί όμως που διακρίνει το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η δημιουργία ευκαιριών και το γκολ, πράγμα που μαρτυρούν και τα μόλις

τρία γκολ της «Ένωσης».

Γνωρίζει πως η ομάδα του υστερεί σε ποιότητα από τη μέση και μπροστά, αλλά θεωρεί πως μπορεί να αποδώσει καλύτερα, αν κυκλοφορεί την μπάλα καλύτερα, παίζει περισσότερο από τα άκρα και οι παίκτες του έχουν ηρεμία στην τελική προσπάθεια και δεν αναλώνονται σε μακρινά σουτ όταν υπάρχουν καλύτερες προϋποθέσεις.

Για το κρίσιμο και οριακό πλέον ματς της ερχόμενης Κυριακής με τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ ο Λίνεν θα έχει δύο επιπλέον όπλα στην προσπάθειά του για να παίξει η ΑΕΚ καλύτερα. Ο Νίκος Κατσικοκέρης ξεπέρασε την κάκωση στο μετατάρσιο, χθες συμμετείχε σε ένα μέρος της προπόνησης και εκτιμάται πως θα μπει σε φουλ ρυθμούς από την Τετάρτη, ενώ ο Ρότζερ Γκερέιρο επιστρέφει από τη Βραζιλία και θα είναι παρών στην προπόνηση της Τρίτης ή της Τετάρτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα