«Έφυγε» ο Στέφανος Μανίκας

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών ο Στέφανος Μανίκας, ιδρυτής του ΟΚΑΝΑ, βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ. Διετέλεσε γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ από το 1978 ως το 1984, ενώ εκλέχθηκε βουλευτής το 1996 και το 2000. Διετέλεσε υπουργός Επικρατείας από το 2001 έως το 2003, ενώ συμπαρατάχθηκε με τη ΔΗΜΑΡ του Φώτη

Κουβέλη στις ευρωεκλογές του 2014. Η κηδεία του θα γίνει στις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής, από το Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών.

«Έφυγε από κοντά μας χτυπημένος από τον καρκίνο ο Στέφανος Μανίκας, ένας σπάνιος και ακέραιος άνθρωπος. Με μεγάλη διαχρονική προσφορά στο ΠΑΣΟΚ και την ενότητα της ευρύτερης Δημοκρατικής Παράταξης. Με αγώνες για τη Δημοκρατία, και την κοινωνική πρόοδο στο τόπο μας. Τον τιμούμε και εκφράζουμε τη μεγάλη μας θλίψη για το πρόωρο θάνατο του» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Βαθιά θλίψη για το θάνατο του πρώην υπουργού Στέφανου Μανίκα εξέφρασε, με ανακοίνωσή της και η ΝΔ. «Διακρίθηκε στους αγώνες για τη Δημοκρατία πολιτεύτηκε με το ΠΑΣΟΚ και ανέπτυξε πλούσια κοινωνική δράση» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα