«Ευχαριστώ» της οικογένειας Σουμάχερ

Τα «ευχαριστώ» της για τα μηνύματα συμπαράστασης στον Μίκαελ Σουμάχερ εξέφρασε για ακόμη μία φορά η οικογένεια του Γερμανού θρύλου της Φόρμουλα 1 ζητώντας παράλληλα την κατανόηση του κόσμου.

«Η οικογένεια του Μίκαελ θα ήθελε να εκφράσει ξανά τις ειλικρινείς ευχαριστίες της για την συνεχή συμπάθεια που έρχεται από όλον τον κόσμο.

Οι καλές ευχές που λαμβάνουν βοηθούν την οικογένεια και είμαστε πεπεισμένοι ότι βοηθούν επίσης και τον Μίκαελ, ο οποίος είναι ακόμη στη διαδικασία να ξυπνήσει», ήταν η ανακοίνωση της οικογένειας, στην οποία αναφέρεται ακόμα:

«Όπως συμβαίνει

συχνά σε τέτοιες καταστάσεις, καμία μέρα δεν είναι σαν την επόμενη. Η οικογένεια είναι ευγνώμων για την κατανόηση ότι δεν θα επιθυμούσε να αποκαλύψει ιατρικές λεπτομέρειες έτσι ώστε να προστατέψει την ιδιωτική ζωή του Μίκαελ.

Όπως έχει επιβεβαιωθεί από την αρχή, θα συνεχίσουμε να επικοινωνούμε με σημαντικές νέες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ. Γνωρίζουμε ότι η φάση του ξυπνήματος μπορεί να πάρει πολύ καιρό».

«Η οικογένεια συνεχίζει να πιστεύει ακράδαντα στην ανάρρωση του Μίκαελ και βασίζει την εμπιστοσύνη της στους γιατρούς, τις νοσοκόμες και το νοσηλευτικό προσωπικό.

Το πιο σημαντικό δεν είναι η ταχύτητα της αποθεραπείας, αλλά ότι η διαδικασία αυτής θα προοδεύει με συνεχόμενο και ελεγχόμενο τρόπο», ολοκληρώνεται η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα