Δεν ζητάει συγγνώμη ο Νεϊμάρ

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, Νεϊμάρ τόνισε ότι δεν θα ζητήσει συγγνώμη από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σκωτίας για τα σχόλια του περί ρατσισμού των Βρετανών στο φιλικό παιχνίδι των δύο χωρών.Ο επιθετικός της Σάντος φέρεται να είχε ισχυριστεί ότι υπήρξε κρούσμα ρατσισμού από φίλαθλο της Σκωτίας με την ρίψη μπανάνας στον αγωνιστικό χώρο.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας των Βρετανών, Στιούαρτ Ρίγκαν απαίτησε από τον παίκτη να ζητήσει συγγνώμη.

"Έμεινα έκπληκτος από ένα γράμμα της Σκωτσέζικης ομοσπονδίας στο οποίο απαιτεί μία συγγνώμη από
μένα ή την ομοσπονδία της Βραζιλίας για το περιστατικό με την μπανάνα που πετάχτηκε στο γήπεδο στο φιλικό.

 Ο Στιούαρτ Ρίγκαν είπε ότι οι κατηγορίες μετά το ματς χάλασαν την καλή φήμη και τον σεβασμό που είχαν οι Σκωτσέζοι οπαδοί", είπε αρχικά και πρόσθεσε: "Σε καμία στιγμή δεν κατηγόρησα κάποιο άτομο ή γκρουπ φιλάθλων κάποιας εθνικότητας για μία τέτοια ενέργεια. Όλες οι συνεντεύξεις που έδωσα στο τέλος του παιχνιδιού στα πορτογαλικά είναι διαθέσιμες. Επαναλαμβάνω σε καμία στιγμή δεν κατηγόρησα κανέναν.Οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να απολογηθώ για ότι είπα".

Ένας Γερμανός φοιτητής παραδέχτηκε ότι ήταν εκείνος που πέταξε την μπανάνα στο "Εμιρεϊτς" στο φιλικό της Βραζιλίας με τη Σκωτία.ΦΩΤΟ: by fguinalz
Keywords
Τυχαία Θέματα