Χρ. Μαντάς: Έχουμε μια σκληρή πραγματικότητα μπροστά μας

«Έχουμε μια σκληρή πραγματικότητα μπροστά μας, καλούμαστε μέσα σε λίγες μέρες, ουσιαστικά, να ψηφίσουμε τα πρώτα μέτρα που αφορούν στους εφαρμοστικούς νόμους και τα οποία συνδέονται με την απελευθέρωση της δόσης των 2 δισ. ευρώ που είναι για ληξιπρόθεσμα χρέη, δηλαδή για την πραγματική οικονομία» δήλωσε στον ραδιοσταθμό Real FM ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς, αναφερόμενος στο πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα.

«Ωστόσο,
αναφορικά με τα μέτρα που αφορούν στα συνταξιοδοτικά θέματα, θετικές διατάξεις που με τη συμφωνία παίρνονται πίσω, έχει διατυπωθεί και από τον αρμόδιο υπουργό ότι θα γίνει προσπάθεια σε ορισμένα από αυτά τα ζητήματα να υπάρχει μία εξουδετέρωση των αρνητικών επιπτώσεων. Ωστόσο, παραμένουν δύσκολα και σκληρά» τόνισε ο κ. Μαντάς.

Στο ερώτημα πώς φτάσαμε στο να «εφαρμόζουμε ολόκληρο το τρίτο μνημόνιο με έναν νόμο», ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Πράγματι, βρισκόμαστε σε αυτήν τη διαδικασία. Φτάσαμε στη συμφωνία μέσα από τις συγκεκριμένες συνθήκες που όλοι, νομίζω, γνωρίζουν και συμπεριλήφθηκε στην επιλογή των πολιτών στις πρόσφατες εκλογές, δηλαδή το εκτίμησαν αυτό ως στοιχείο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα