Απάντηση Καμίνη

Δηλώσεις σχετικά με την πρόσφατη διακήρυξη των οκτώ δημάρχων την οποία συνυπέγραψε και για την οποία δέχθηκε κριτική, έκανε σήμερα ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

«Με αφορμή την πρόσφατη διακήρυξη των οκτώ δημάρχων την οποία συνυπέγραψα, είδαν το φως της δημοσιότητας διάφορες δηλώσεις παραγόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης που περιέχουν και επιθέσεις που στρέφονται κατά του προσώπου μου. Τις αντιπαρέρχομαι. Το τελευταίο πράγμα που επιθυμούν αυτή τη στιγμή οι Έλληνες πολίτες είναι να βλέπουν πολιτικά πρόσωπα
να καβγαδίζουν δημοσίως. 'Αλλωστε, οι δυσάρεστες εντυπώσεις από τις σφοδρές αντιπαραθέσεις του πρόσφατου προεκλογικού αγώνα είναι ακόμη νωπές και η λαϊκή ετυμηγορία ήταν σαφής. Ο καβγάς μπορεί να είναι μια δόκιμη τακτική για όποιον αναζητεί πάση θυσία δημοσιότητα, όχι όμως για εκείνους που εργάζονται, γνωρίζοντας ότι μόνον η συνεργασία αποφέρει καρπούς, τους οποίους, τελικά, δρέπουμε όλοι. Ελπίζω πως δεν θα χρειαστεί να επανέλθω», ανέφερε ο κ. Καμίνης.

Υπενθυμίζεται ότι η διακήρυξη είχε τίτλο «Πρόσκληση για μια νέα αυτοδιοίκηση» και την είχαν υπογράψει, εκτός από τον κ. Καμίνη, ο Βασίλης Λαμπρινός, δήμαρχος Ηρακλείου, ο Γιάννης Κασσαβός, δήμαρχος Αχαρνών, Γιάννης Μπουτάρης, δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Θωμάς Μπέγκας, δήμαρχος Ιωαννιτών, Νίκος Σταυρογιάννης, δήμαρχος Λαμίας, Γιάννης Ιωακειμίδης, δήμαρχος Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη και Τάσος Βαμβούκας, δήμαρχος Χανίων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα