«X-Files», «Minority Report» και «Lucifer» στο FOX

Τρεις νέες παραγωγές εντάσσει το τηλεοπτικό δίκτυο FOX για την τηλεοπτική περίοδο 2015-2016. Πρόκειται για τη συνέχεια της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «X-Files», την τηλεοπτική συνέχεια της ταινίας επιστημονικής φαντασίας «Minority Report», και την τηλεοπτική μεταφορά του κόμικ «Lucifer».Δεκατρία χρόνια μετά την ολοκλήρωση της αρχικής σειράς, που εξελίχθηκε σε εννέα κύκλους, το FOX έχει παραγγείλει τον επόμενο κύκλο, έξι επεισοδίων του X-Files.

Ο Φοξ

Μόλντερ (Ντέιβιντ Ντουκόβνι) και η Ντέινα Σκάλλι (Γκίλιαν 'Αντερσον), θα επιστρέψουν στη μικρή οθόνη στις 24 Ιανουαρίου του 2016 για να εξερευνήσουν νέες ανεξήγητες υποθέσεις. Παραγωγός του νέου κύκλου, είναι και πάλι ο Κρις Κάρτερ και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το προσεχές καλοκαίρι.

Το «Minority Report» είχε βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2002, σε σκηνοθεσία Στίβεν Σπίλμπεργκ και πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ. Η υπόθεση διαδραματίζεται στην Ουάσινγκτον το 2054, όπου μία ειδική προ-εγκληματική αστυνομική ομάδα συλλαμβάνει τους υπόπτους πριν διαπράξουν το έγκλημα. Η συγκριμένη ομάδα βασίζεται στις προβλέψεις που δίνουν οι «προγνώστες», τρία αδέλφια τα οποία βρίσκονται σε καθεστώς διαρκούς ύπνωσης και έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν στο μέλλον, ανιχνεύοντας τον ένοχο πριν καν διαπράξει το έγκλημα.

Η σειρά, θα ξεκινήσει δέκα χρόνια μετά τα γεγονότα της ταινίας, με πρωταγωνιστές την Μέγκαν Γκουντ και τον Σταρκ.

Η τρίτη σειρά βασίζεται στον χαρακτήρα του κόμικ του Νιλ Γκάιμαν «The Sandman», και θα λέγεται «Lucifer». Τον ρόλο του Εωσφόρου θα ενσαρκώσει ο Τομ Έλλις ενώ μαζί του θα είναι η Λόρεν Τζέρμαν, η Λέσλι- Ανν Μπραντ και ο Νίκολας Γκονζάλες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα