Super League: ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννενα

Η ΑΕΚ παρά τα διοικητικά προβλήματα που την ταλαιπωρούν, έχει σήμερα την μεγάλη ευκαιρία, με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα στο Ολυμπιακό Στάδιο, να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού για πρώτη φορά φέτος.

Οι ομάδες που βρίσκονται από πάνω της και παλεύουν για την παραμονή τους, δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Έτσι η ΑΕΚ έχει μία τεράστια ευκαιρία με νίκη να βγει για πρώτη φορά φέτος από τη επικίνδυνη
ζώνη και να μπορέσει να διώξει την πίεση που υπάρχει για το λόγο αυτό.

Λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση, ο Γιώργος Κατίδης είχε έντονη λογομαχία με τον γυμναστή της ομάδας, Γιώργο Πήδουλα, με αποτέλεσμα ο Έβαλντ Λίνεν να τον διώξει από το ξενοδοχείο και να μείνει εκτός αποστολής.

Εκτός επίσης για λόγους τακτικής έμειναν και οι Νίκος Κατσικοκέρης και Νίκος Κουρέλλας, ενώ τιμωρημένος είναι ο βασικότατος αμυντικός χαφ, Μίγκελ Άνχελ Κορδέρο.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κοντοές, Γιάγκο, Γκερέιρο, Παυλής, Κοτσαρίδης, Ρίκκα, Σταματής, Φουρτάδο, Φούντας, Φέτσης, Β. Βλάχος, Αρκούδας, Γροντής, Τσούπρος και Κουτρουμπής.

Από την πλευρά του ο ΠΑΣ προέρχεται από ένα σερί με τέσσερις νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και πλέον έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και πολύ καλή ψυχολογία για τη συνέχεια.

Το θετικό για τον Γιάννη Χριστόπουλο, αφορά το γεγονός ότι δεν έχει να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα που να επηρεάζει τα πλάνα του για την αναμέτρηση καθώς θα έχει διαθέσιμους όλους του, τους ποδοσφαιριστές.

Η αποστολή του ΠΑΣ: Φεγκρούς, Ταμπάσης, Ίλιτς, Γιάκος, Νικλητσιώτης, Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Κοροβέσης, Βίλα, Λίλα, Κεϊτά, Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Οικονόμου, Πάντος, Αυγενικού.
Keywords
Τυχαία Θέματα