Kαλοκαίρι στην Τεχνόπολη

Για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού στην Τεχνόπολη, μίλησε ο Κώστας Μπιτζάνης, Δ/νων Σύμβουλος της Τεχνόπολης στον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη και την εκπομπή «Αθήνα Μ'ακούς;».

Δράττομαι της ευκαιρίας να σας πω οτι έχουμε στα χέρια μας μια πρόσφατη έρευνα μιας πολύ έγκυρης εταιρείας δημοσκοπήσεων η οποία βγάζει την Τεχνόπολη μακραν τον πρώτο στις προτιμήσεις των νέων προορισμό. Έχουμε ήδη αρχίσει από την Τρίτη που μας πέρασε το φεστιβάλ της " Σχεδίας" και την Τετάρτη ξεκίνησε το 15ο φεστιβάλ Jazz,
είναι το μακροβιότερο φεστιβάλ της Αθήνας, και μάλιστα δωρεάν για όλους του δημότες το οποίο τελειώνει την Κυριακή. Πέρα από το Jazz έχουμε σχεδιάσει πάρα πολλά πράγματα γι αυτό το καλοκαίρι . Συνοπτικά να πω ότι έχουμε 34 βραδιές μουσικής 37 μέρες εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών προγραμμάτων και 15 μέρες δράσεις ευαισθητοποίησης του κοινού. Να μιλήσω ιδιαιτέρως για την συναυλία του Asaf Avidan, οποίος είναι Ισραηλινής καταγωγής και έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα είναι μια σημαντική συναυλία,για την Beth Hart, είναι μια πολύ σημαντική ερμηνεύτρια και αυτή.

Έχουμε 13 συναυλίες Ελλήνων καλλιτεχνών, μεταξύ άλλων την Ελένη Τσαλιγοπούλου τους Imam Baildi, τον Παύλο Παυλίδη,την Φωτεινή Βελετσιώτου τον Σωκράτη Μάλαμα, τον Φοίβο Δεληβοριά, τον Γιάννη Χαρούλη. Ιδιαίτερη σημασία για εμάς έχει το Summer Camp το οποίο κάνουμε για πρώτη φορά, είναι για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών και θα έχουν οι γονείς τη δυνατότητα απο την ημέρα που κλείνουν τα σχολεία 15 Ιουνίου μέχρι 10 Ιουλίου σε 4 εβδομαδιαία courses να φέρουν τα παιδιά του εδώ απο τις 8 το πρωί εως τις 4 το απόγευμα και να απασχοληθούν σε 4 θεματικές ενότητες που είναι διαφορετικές κάθε εβδομάδα. Ιδιαίτερη σημασία έχει το φεστιβάλ Bollywood και πολιτισμικών χωρών που κάνουμε. Να αναφερθώ και στο Rock & Roll φεστιβαλ που διοργανώνουμε για πρώτη φορά και όπως πάντα θα συνεχίσουμε με το Bike Festival τον Σεπτέβριο ένω για πρώτη φορά φέτος 1-4 Οκτωβρίου κάνουμε ένα μεγάλο αφιέρωμα στη νεοφυή επιχειρηματικότητα - start ups- όπου θα είναι μια διεθνής συνάντηση απο startuppers που θα διαγωνιστούν σε διάφορες θεματικές ενότητες για την πιο πετυχημένη ιδέα που μετουσιώνεται σε επιχειρηματική δραστηριότητα.
Keywords
Τυχαία Θέματα