2ο MC Employability Fair 2014

Τριαντα επτά εταιρείες - εκθέτες που θα προσφέρουν δεκάδες θέσεις εργασίας και πρακτικής άσκησης, εξειδικευμένα δωρεάν σεμινάρια για την απασχολησιμότητα, συμβουλευτική καριέρας, καθώς και ένα διαγωνισμό υποτροφιών σπουδών φιλοξενεί το 2ο MC Employability Fair 2014 που πραγματοποιείται αύριο στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Στο χώρο της έκθεσης θα λειτουργεί, επίσης, ένα CV Center, όπου θα παρέχονται συμβουλές για τη δημιουργία ελκυστικών βιογραφικών και θα συλλέγονται τα βιογραφικά των επισκεπτών, με στόχο την
παράδοσή τους προς αξιολόγηση από τις εταιρείες - εκθέτες, που μπορεί να αποτελέσουν τους μελλοντικούς εργοδότες τους.

Συμβουλές για ένα σωστό επαγγελματικό προσανατολισμό, για ένα αποτελεσματικό βιογραφικό σημείωμα, για μια ευκολότερη, πιο αποδοτική και επιτυχημένη προσέγγιση των κοινωνικών δικτύων αλλά και σε προσωπικό επίπεδο για μια επιτυχημένη συζυγική σχέση και για την αντιμετώπιση των μαθησιακών δυσκολιών.

Επαγγελματικός προσανατολισμός-Εισαγωγή στην αγορά εργασίας

Συμβουλευτική Σχέσεων: Κατανοώντας τις σχέσεις και αντιμετωπίζοντας τα προβλήματά τους στη σύγχρονη εποχή

Οι μαθησιακές δυσκολίες και οι επιπτώσεις τους στον ψυχισμό
Αποτελεσματικό Βιογραφικό Σημείωμα

Personal Branding as you DON'T know it. | LinkedIn

Facebook Advertising Workshop

http://www.mc-employability.gr/index.php/analytiko-programma-2014

Έξι θεματικά σεμινάρια που αναμένεται να προκαλέσουν το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων στο 2ο MC Employability Fair. Έξι θεματικοί άξονες που θα «ανοίξουν» την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014 στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, τον κύκλο δραστηριοτήτων της Έκθεσης Απασχολησιμότητας, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει το Mediterranean College.

Η εκδήλωση έχει στόχο την ενίσχυση της επαγγελματικής αποκατάστασης και απασχολησιμότητας των νέων της χώρας μας, θα είναι ανοιχτή στο κοινό (είσοδος δωρεάν) από τις 11:00 έως τις 20:00 και αναμένεται να προσελκύσει και αυτή τη χρονιά χιλιάδες επισκέπτες. Ο θεσμός στοχεύει στο να φέρει σε επαφή τους νέους με δυνητικούς εργοδότες, κατά τη διάρκεια των ημερών καριέρας, και επιπρόσθετα να τους προσφέρει εντελώς δωρεάν την εκπαίδευση και συμβουλευτική που απαιτείται ώστε να γίνουν πιο «απασχολήσιμοι».

Η διοργάνωση εντάσσεται στις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Mediterranean College και αναμένεται να ωφελήσει σημαντικά Φοιτητές, Ανέργους και Εργαζόμενους που επιθυμούν να αλλάξουν επαγγελματικό προσανατολισμό.

2η Έκθεση Απασχολησιμότητας- "MC Employability Fair".

Στις 23 Σεπτεμβρίου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, κορυφαίοι εργοδότες αναζητούν προσωπικό: Hewlett-Packard, Estee Lauder, TUI Hellas, Mediatel, Public, Plaisio, MAKRO Cash & Carry, Media Saturn ΕΛΛΑΣ, Aluminco, Manpower Group, Εθνική Ασφαλιστική, Famar, Adecco, Grant Thornton, International Life, APIVITA, ISON Psychometrica, Skywalker.gr, My Future Career, ΕΛΕΠΑ, In Group, Optimal Business Action, Crème de la Crème, IANOS, Q Control, Logistics Way, ΕΑΒ, Tact Hellas, 360 Connect, KSM Human Resources, ΑΚΤΙΟΣ, Smart Coffee Company, Techlab & Partners, Equal Society,Το Χαμόγελο του Παιδιού, Η Αγκαλιά.

Είσοδος ελεύθερη

Ώρες λειτουργίας 11:00 - 20:00

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3453548,
Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»
Keywords
Τυχαία Θέματα